Programmets huvudfönster

Applikationens huvudfönster visar de nuvarande kontoinställningarna. Både föräldrar och barn kan integrera med applikationens huvudfönster.

Som standard visar applikationens huvudfönster dagens tidsgräns för datoranvändning. Genom att klicka på Mer information kan du visa befintliga Kaspersky Safe Kids-inställningar för barnet och hantera applikationen.

Applikationens huvudfönster låter dig göra det följande:

Obs! Kaspersky Safe Kids kräver inloggningsuppgifter till My Kaspersky för att pausa applikationen, redigera ditt barns datorkonton och ändra inställningar på My Kaspersky.